Ndërtoni Websajt per Biznesin Tuaj

Eagle Hosting Albania

Dizenjim Faqe Interneti është analizë biznesi, studim tregu dhe strategji zhvillimi, të aplikuara në një dizajn perfekt dhe funksional.

Jepni Kuotën tuaj

Faqe Interneti të krijuara me profesionalizem, për të qënë e duhura për çdo biznes!

cilesi perfekte në shërbim të një websajti funksional, backup dhe përditesim automatik, 100% uptime me hapesire dhe bandwith pa limit dhe support 24/7.
Paguani vetëm një here dhe filloni me 299€:

Webfaqe Ekonomike

Per bizneset e vogla

Hosting Template

Duke nisur nga 299 EURO


 • Statike Html
 • Slideshow (4 images)
 • 5 basic menu items
 • 5 Basic description
 • 6 photos(4 for slider, 2 background)
 • 3 x Social buttons(facebook, twitter, g+)
 • Google map in contact
 • Contact form 3 fields
 • SEO & SEF not included
 • 1 language
 • Desktop version

Domain Falas
+
Hostim Falas ("Fillestar", viti i parë)

Statike Html, perfekt për Bizneset e Vogla dhe individet

Kontakto tani
Webfaqe Profesionale

Per cdo kompani

Hosting Template

Duke nisur nga 499 EURO


 • Dinamike
 • Databases
 • Unlimited menu items
 • Slideshow 5 Basic pages
 • Photo Gallery
 • Social Media profiles Buttons
 • Blog
 • Contact form, Google Map
 • SEO & SEF included
 • Multi languages
 • Desktop & Mobile version

Domain Falas
+
Hostim Falas ("Ekonomik", viti i parë)

Dinamike, klasike për çdo Kompani apo Grup kompanish edhe organizata OJF.

Kontaktoni tani
Webfaqe Dyqan Online

Per cdo biznes Online

Hosting Template

Duke nisur nga 799 EURO


 • E - Commers Faqe Dinamike
 • Databases
 • Unlimited menu items
 • E - SHOP module
 • Products Slideshow unlimeted
 • Photo Gallery
 • Social Media profiles
 • Contact form
 • SEO & SEF included
 • Multi languages
 • Desktop & Mobile version

Domain Falas
+
Hostim Falas ("Profesional", viti i parë)

E-Commerce, perfekt per dyqane apo portale online apo biznese te medha.

Kontaktoni tani

Pse duhet të zgjidhni Eagle Hosting Albania

Ofrojmë Cilësi dh Garanci në shërbime

Mbeshtetje

Ofrojmë mbështetje për klientët 24/7.

Profesionalizëm

Kemi Ekip profesionistësh. Shërbime Profesionale

Me Dashuri

Cdo punë e kryer nga ne punohet me dashuri. Kënaqemi kur klienti jonë mer atë ndihet i lumtur.

Server i Shpejtë

Kemi servera të fuqishëm dhe shumë të shpejtë.

Cloud Hosting

Përdorim teknologjinë e fundit , Cloud Hosting.

Monitorimi i faqes

Përdorni sistemin tuaj të monitorimit për të monitoruar faqen tuaj të internetit.

Domain Falas

Për cdo Webfaqe të ndertuar nga ne, keni edhe domain FALAS.

Daily Malware Scans

Me përditësimin e përditshëm të softuerit të malware, mbani faqen e internetit të pastër nga viruset.

e-Commerce

përfshin një shumëllojshmëri mënyrash të shitjes, në formën e dyqaneve online.

Google AdWords

Regjistrohuni sot dhe merrni $ 100 në reklama falas kur shpenzoni 50 $.

Telefoni Tani : +355-684-380-580

contact@eaglehost24.com